Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g1000g810kcal184.1g0g7g0g
Lohifilee 1000g1954kcal187g0g135g0g
Voi 100g726kcal1.2g0.4g81.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl232g304kcal30.2g1.2g20g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g8880kcal836g144.2g549g13.2g
Valittu annoskoko2736g4440kcal418g72.1g274.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna1368g2220kcal209g36.1g137.3g3.3g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855