Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g884g1238kcal168g23g55.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl722g614kcal10.1g31.8g50.5g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g722g2527kcal115.5g462g18.8g43.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow47g122kcal4.7g4.7g9.4g0.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g361g939kcal108.3g7.2g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g10878kcal813.2g1057.4g377g88.2g
Valittu annoskoko2736g5439kcal406.6g528.7g188.5g44.1g
Annoskoko puolitettuna1368g2719kcal203.3g264.4g94.3g22.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081