Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1186g712kcal17.8g154.2g1.2g10.7g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g600g36kcal0.6g3g2.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g399g658kcal79.8g0g39.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g151g115kcal1.4g36.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g3223kcal203.6g415g89.8g32.6g
Valittu annoskoko2736g1612kcal101.8g207.5g44.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna1368g806kcal50.9g103.8g22.5g8.2g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198