Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g267g480kcal6.7g21.3g40g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g640g1088kcal127.9g0g64g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)666g2332kcal85.3g464.4g12.7g21.3g
Plus maito (Valio), annos 100g133g53kcal6.7g6.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Ingman Pohjanpoika juusto200g790kcal48g4g64g0g
Tomaatti, tuore267g54kcal1.6g10.1g0.8g3.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g10343kcal613.6g1035.4g408.8g57g
Valittu annoskoko2736g5171kcal306.8g517.7g204.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna1368g2586kcal153.4g258.9g102.2g14.3g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445