Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g912g3146kcal71.1g355.7g154.1g18.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g480g115kcal8.6g14.4g2.4g9.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus120g420kcal16.8g0.6g38.4g0g
Oivariini vähärasvainen12g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 480g1585kcal9.6g14.4g168g0g
Kananmuna kuorineen punnittu264g333kcal29g0.8g23.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g120g419kcal8.4g24g32.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g240g360kcal38.4g2.4g21.6g0g
Purjosipuli 108g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g12937kcal368g830g896.2g59.2g
Valittu annoskoko2736g6468kcal184g415g448.1g29.6g
Annoskoko puolitettuna1368g3234kcal92g207.5g224.1g14.8g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697