Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 802g235kcal7.5g36.1g3.2g15.2g
Lehtikaali 501g199kcal17.2g20.3g3g10g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g802g2165kcal144.3g16g168.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g5426kcal348.4g187.2g350.8g64g
Valittu annoskoko2736g2713kcal174.2g93.6g175.4g32g
Annoskoko puolitettuna1368g1357kcal87.1g46.8g87.7g16g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230