Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)54g54kcal4g9.2g0.3g1.1g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1080g918kcal49.7g162g5.4g54g
Herkkusieni säilyke 126g21kcal2.6g0.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g2980kcal136.8g445.6g58.6g149.8g
Valittu annoskoko2736g1490kcal68.4g222.8g29.3g74.9g
Annoskoko puolitettuna1368g745kcal34.2g111.4g14.7g37.5g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831