Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.7g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g167kcal19.6g11.6g3.6g4.8g
Valittu annoskoko274g83kcal9.8g5.8g1.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna137g42kcal4.9g2.9g0.9g1.2g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409