Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Herne, kuivattu, Rainbow47g132kcal8.4g29.7g0.4g4.7g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia38g53kcal6.4g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g379kcal30g59.4g7.6g9.4g
Valittu annoskoko275g189kcal15g29.7g3.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna137g95kcal7.5g14.9g1.9g2.4g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128