Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g75g90kcal2.5g2.8g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g414kcal8.4g23.2g31g6.6g
Valittu annoskoko274g207kcal4.2g11.6g15.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna137g103kcal2.1g5.8g7.8g1.7g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600