Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.2g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti, tuore35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sieni tatti, hapero 21g5.8kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g14g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g114kcal3g10.8g6g3.6g
Valittu annoskoko275g57kcal1.5g5.4g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna137g28kcal0.8g2.7g1.5g0.9g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711