Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g75g82kcal13.5g1.3g2.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suolapähkinä 0.7g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g75g100kcal4.3g18.2g1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g523kcal40.6g50.8g16.6g7g
Valittu annoskoko274g261kcal20.3g25.4g8.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna137g131kcal10.2g12.7g4.2g1.8g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612