Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g85g89kcal12.2g3.8g1.7g4.6g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g141g35kcal1.8g5.9g0.3g0g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g348kcal30.4g25.8g11.2g10.8g
Valittu annoskoko275g174kcal15.2g12.9g5.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna137g87kcal7.6g6.5g2.8g2.7g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740