Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )60g210kcal10.8g35.4g2.3g3.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss23g70kcal5.4g0.2g5.2g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)30g21kcal3.6g0.9g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi15g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g887kcal64.2g80.4g33g8.6g
Valittu annoskoko275g444kcal32.1g40.2g16.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna137g222kcal16.1g20.1g8.3g2.2g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611