Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus1.9g6kcal0.2g0g0.6g0g
Herne 47g32kcal2.4g4.4g0.2g1.5g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g243kcal18.4g8.8g14.4g3g
Valittu annoskoko275g121kcal9.2g4.4g7.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna137g61kcal4.6g2.2g3.6g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061