Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)45g60kcal9g0g2.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g19g47kcal2.6g0.6g3.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g56g37kcal0.9g8.4g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g47g70kcal0.7g1.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g617kcal33.2g36.4g38.2g0g
Valittu annoskoko274g309kcal16.6g18.2g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna137g154kcal8.3g9.1g9.6g0g
Arvot/100g100g112kcal6g6.6g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267