Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 88g94kcal7.4g12.3g0.3g6.1g
Persilja 11g3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g281kcal18g29.6g6.4g16.4g
Valittu annoskoko275g141kcal9g14.8g3.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna137g70kcal4.5g7.4g1.6g4.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910