Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 144g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio9g20kcal0.7g2.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g55g153kcal10.4g0g12g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g418kcal23.8g12g28.8g2g
Valittu annoskoko275g209kcal11.9g6g14.4g1g
Annoskoko puolitettuna137g105kcal6g3g7.2g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965