Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 50g109kcal9.1g0g8.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g265kcal21.6g6.4g16.6g2.2g
Valittu annoskoko275g132kcal10.8g3.2g8.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna137g66kcal5.4g1.6g4.2g0.6g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401