Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Papu valkoinen, keitetty 400g430kcal33.7g56g1.4g28g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk280g109kcal4.8g21.3g0.3g14g
Fariinisokeri30g122kcal0g30g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1000g300kcal10g40g3g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g3342kcal115.4g377.2g122g120.6g
Valittu annoskoko2744g1671kcal57.7g188.6g61g60.3g
Annoskoko puolitettuna1372g836kcal28.9g94.3g30.5g30.2g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914