Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 422g3060kcal5g1.7g342.9g0g
Sokeri 837g3396kcal0g835.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)844g1063kcal92.8g2.5g75.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 113g416kcal20.8g12.4g24.4g34.2g
Vehnäjauho puolikarkea 457g1568kcal46.6g319.9g5.5g16g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.8g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen18g7.1kcal0.4g1.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g19402kcal331.2g2442.4g897.4g100.4g
Valittu annoskoko2744g9701kcal165.6g1221.2g448.7g50.2g
Annoskoko puolitettuna1372g4850kcal82.8g610.6g224.4g25.1g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249