Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 50g37kcal6.6g0.5g0.2g3.4g
Voi ingman100g720kcal0g0g79.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1783kcal52.9g363.7g6.2g18.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1039g3482kcal124.7g685.9g24.9g85.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g12237kcal368.4g2148.2g222.4g213.6g
Valittu annoskoko2744g6118kcal184.2g1074.1g111.2g106.8g
Annoskoko puolitettuna1372g3059kcal92.1g537.1g55.6g53.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565