Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1742g1102kcal52.3g83.6g61g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta566g2038kcal73.6g396.4g11.9g19.8g
Voi 44g316kcal0.5g0.2g35.4g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 383g547kcal47.9g1.1g39.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g8007kcal348.6g962.6g295.2g39.6g
Valittu annoskoko2744g4003kcal174.3g481.3g147.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna1372g2002kcal87.2g240.7g73.8g9.9g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356