Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu934g2803kcal38.3g37.4g280.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 701g450kcal22.4g33.8g24.5g0.1g
Katkarapu 374g256kcal54g0g4.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 467g125kcal7g13.1g2.1g12.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 9g6.5kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g234g33kcal2.3g7g0g0g
Tilli mauste11g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5488g7398kcal250.8g194g622.6g25.8g
Valittu annoskoko2744g3699kcal125.4g97g311.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna1372g1849kcal62.7g48.5g155.7g6.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636