Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g720g1994kcal13g539.8g1.1g48.2g
Saksanpähkinä 1600g10883kcal235.2g52.8g1043.4g254.4g
Kookoshiutale 280g1850kcal22.8g17.9g180.7g45.6g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5493g30365kcal544.4g1440.4g2451.6g696.4g
Valittu annoskoko2746g15183kcal272.2g720.2g1225.8g348.2g
Annoskoko puolitettuna1373g7591kcal136.1g360.1g612.9g174.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742