Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g157g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Kukkakaali 350g84kcal6.3g7.7g1g8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.7g9kcal1g1.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5495g638kcal34.8g101.2g4g36.6g
Valittu annoskoko2748g319kcal17.4g50.6g2g18.3g
Annoskoko puolitettuna1374g160kcal8.7g25.3g1g9.2g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985