Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 267g854kcal71.4g0g63.8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 533g159kcal10.1g18.6g1.4g13g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g533g160kcal8g24g2.1g13.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g333g367kcal10g10.7g33.3g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g267g427kcal5.6g10.1g40g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g16g34kcal2.2g3.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5496g4000kcal214.6g133.6g283.8g53.2g
Valittu annoskoko2748g2000kcal107.3g66.8g141.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna1374g1000kcal53.7g33.4g71g13.3g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401