Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 31g222kcal0.2g0.1g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.2g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 57g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Anjovis 17g43kcal4.9g1.6g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Purjosipuli52g10kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio21g71kcal5.2g0g5.4g0g
Muna, annos 60g13g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1288kcal51.6g84.8g81.6g6.2g
Valittu annoskoko275g644kcal25.8g42.4g40.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna137g322kcal12.9g21.2g20.4g1.6g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831