Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0g0.4g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Pestokastike, yrttikastike 9g46kcal0.8g0.1g4.7g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)56g73kcal10.1g1.2g3.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g355kcal26.8g16.6g20.2g3.8g
Valittu annoskoko275g178kcal13.4g8.3g10.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna138g89kcal6.7g4.2g5.1g1g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794