Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Oltermanni, perinteinen38g135kcal9.4g0g10.9g0g
Aurajuusto21g72kcal4.3g0g6.2g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Tonnikala öljyssä 19g37kcal5.3g0g1.7g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )19g27kcal2.5g1.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g854kcal74.4g10.6g56.8g3.2g
Valittu annoskoko275g427kcal37.2g5.3g28.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna138g214kcal18.6g2.7g14.2g0.8g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062