Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 125g27kcal1.2g3.1g0.4g2.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper125g363kcal32.5g0g26.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g1220kcal67.4g6.2g103.4g4.8g
Valittu annoskoko275g610kcal33.7g3.1g51.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna138g305kcal16.9g1.6g25.9g1.2g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672