Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 94g143kcal18.1g0g7.9g0g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)38g13kcal0.6g2.6g0g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 19g3.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g43g37kcal2.2g6.9g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g454kcal44g28.6g17g10.4g
Valittu annoskoko275g227kcal22g14.3g8.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna138g113kcal11g7.2g4.3g2.6g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754