Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen234g77kcal7.7g11.5g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)31g19kcal1.1g1.4g1.1g0g
Maitojauhe rasvaton 10g34kcal3.1g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g260kcal23.8g35.8g2.4g0g
Valittu annoskoko275g130kcal11.9g17.9g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna138g65kcal6g9g0.6g0g
Arvot/100g100g47kcal4.3g6.5g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140