Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Sipulikuutiot rainbow1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa47g38kcal2.1g6.1g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.5g0g6.5g0g
Basilika, tuore9g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g354kcal20.8g30.4g16g2.2g
Valittu annoskoko275g177kcal10.4g15.2g8g1.1g
Annoskoko puolitettuna138g89kcal5.2g7.6g4g0.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511