Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 23g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka14g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)46g44kcal10.6g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%45g27kcal1.4g3.2g0.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 79g43kcal1.3g10.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g287kcal28g33.8g5g4.2g
Valittu annoskoko276g144kcal14g16.9g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna138g72kcal7g8.5g1.3g1.1g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634