Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 4.7g17kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 1.4g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Ruispuurohiutale4.7g15kcal0.5g3g0.1g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.8g0.3g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 56g128kcal10.7g0g9.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto19g62kcal5.1g0g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g598kcal39.2g38g31.6g5.6g
Valittu annoskoko276g299kcal19.6g19g15.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna138g150kcal9.8g9.5g7.9g1.4g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670