Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 48g158kcal4.9g32g0.5g1.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g53g55kcal10g0.3g1.6g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g55g44kcal0.8g3.7g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl88g26kcal4g1.7g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g700kcal45.6g76.6g22g6.2g
Valittu annoskoko276g350kcal22.8g38.3g11g3.1g
Annoskoko puolitettuna138g175kcal11.4g19.2g5.5g1.6g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180