Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g88g35kcal1.3g3.9g1.7g2.2g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana551g405kcal37.4g14.4g21.6g6.6g
Valittu annoskoko276g203kcal18.7g7.2g10.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna138g101kcal9.4g3.6g5.4g1.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262