Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1004g400kcal34.5g40.8g6g20.1g
Sipuli 228g69kcal2.9g10.9g0.5g3.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi1468g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5502g1379kcal79.8g116.2g53.8g53g
Valittu annoskoko2751g690kcal39.9g58.1g26.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna1375g345kcal20g29.1g13.5g13.3g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811