Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1604g2245kcal272.6g0g128.3g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)38g160kcal2.7g23.6g5.7g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g1002g301kcal10g60.1g2g0g
Rypsiöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g7325kcal570.6g167.4g488.4g0g
Valittu annoskoko2752g3663kcal285.3g83.7g244.2g0g
Annoskoko puolitettuna1376g1831kcal142.7g41.9g122.1g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435