Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)535g3849kcal4.3g4.3g427.7g0g
Sokeri 748g3038kcal0g747.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 855g2935kcal87.2g598.7g10.3g29.9g
Kananmuna kuoreton 470g671kcal58.8g1.4g48.2g0g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 107g49kcal3.2g5.1g1.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 26g95kcal4.7g2.8g5.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g21310kcal317.6g2728g986.8g75.6g
Valittu annoskoko2752g10655kcal158.8g1364g493.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna1376g5328kcal79.4g682g246.7g18.9g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925