Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow231g820kcal16.2g184.7g1.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1925g885kcal61.6g92.4g28.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 77g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g6.4g0.6kcal0.1g0g0g5.5g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g257g739kcal17.2g155g4.4g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g5083kcal207.2g864.6g84g40.8g
Valittu annoskoko2752g2541kcal103.6g432.3g42g20.4g
Annoskoko puolitettuna1376g1271kcal51.8g216.2g21g10.2g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157