Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1124g1349kcal179.9g14.6g62.9g1.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g11g99kcal0g0g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)36g130kcal2g27.3g1.3g2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g450g540kcal13g24.3g45g0g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g4364kcal390g132.4g255.4g6.2g
Valittu annoskoko2754g2182kcal195g66.2g127.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna1377g1091kcal97.5g33.1g63.9g1.6g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310