Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1980g2178kcal455.4g0g41.6g0g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g162g635kcal53.5g0g46g0g
Korppujauho 180g659kcal18.9g134.8g1.9g9.5g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g12207kcal1066.2g274g764.6g30.6g
Valittu annoskoko2754g6103kcal533.1g137g382.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna1377g3052kcal266.6g68.5g191.2g7.7g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480