Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Parmesan formaggio da pasta70g320kcal28g0g23.1g0g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla700g378kcal10.5g48.3g16.1g7g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Paprika vihreä 280g60kcal2.6g7g0.8g5.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss350g1085kcal84g2.8g80.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g5700kcal377g277g330g55.4g
Valittu annoskoko2758g2850kcal188.5g138.5g165g27.7g
Annoskoko puolitettuna1379g1425kcal94.3g69.3g82.5g13.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318