Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1226g540kcal6.1g78.4g7.4g40.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g876g3415kcal0g858g0g0g
Suklaa tumma 525g2714kcal20.5g279.8g162.9g27.8g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton79g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g13369kcal53.6g2435g340.6g136.8g
Valittu annoskoko2758g6684kcal26.8g1217.5g170.3g68.4g
Annoskoko puolitettuna1379g3342kcal13.4g608.8g85.2g34.2g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914