Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 100g18kcal1.8g0.4g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8g28kcal1g5.7g0.2g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl80g68kcal1.1g3.5g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g355kcal8.6g21.4g25.4g4.8g
Valittu annoskoko276g177kcal4.3g10.7g12.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna138g89kcal2.2g5.4g6.4g1.2g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525