Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 160g513kcal42.8g0g38.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras14g37kcal1.2g7.2g0.1g1.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 46g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1170kcal92g23.8g78.6g5.4g
Valittu annoskoko276g585kcal46g11.9g39.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna138g293kcal23g6g19.7g1.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347