Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit125g21kcal2g2.7g0.2g2.4g
Nakki, keskiarvo 30g70kcal3.4g0.3g6.2g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.5g41kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Aurajuusto7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g423kcal21.6g24.6g26.4g5.2g
Valittu annoskoko276g212kcal10.8g12.3g13.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna138g106kcal5.4g6.2g6.6g1.3g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140