Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g6.8g5.7kcal0.3g1.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Hunaja 2.3g7.4kcal0g1.8g0g0g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g351kcal27.2g19g17.8g5.8g
Valittu annoskoko276g176kcal13.6g9.5g8.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna138g88kcal6.8g4.8g4.5g1.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821